Зателефонуйте нам

+38 (032) 295-36-36+38 (096) 532-10-78
Замовити

Ваша заявка успішно прийнята!

Очікуйте дзвінок оператора.

В Україні різко подорожчав тепличний огірок

Новини галузі

Під завершення робочого тижня, ціни на тепличні огірки в Україні стрімко пішли вгору. Про це повідомляє аналітичний портал “Інфо-Шувар”, за результатами власного щоденного моніторингу цін на сільськогосподарську продукцію на найбільших гуртових ринках країни.

Згідно цих даних, станом на 7 червня 2019 року, на найбільшому гуртовому ринку Західної України ОРСП “Шувар” вартість тепличних огірків була зафіксована в межах 18-25 грн/кг (0,6-0,84 EUR/кг) тобто, більш, ніж вдвічі дорожче, порівняно із ціновим показником на початку тижня.

Продавці “Шувару” пов’язують таке суттєве зростання ціни із скороченням пропозиції від виробників Півдня. В цьому регіоні останніми днями встановилася дощова та похмура погода. Але, за прогнозами операторів “Шувару”, вже з понеділка пропозиція огірка може суттєво зрости і ціни знов підуть до низу.

В господарствах Півдня ціни на огірок піднялися до 12-16 грн/кг (0,40-0,53 EUR/кг).

Нагадаємо, що сезон вітчизняного тепличного огірка в цьому році розпочався майже на тиждень раніше, ніж минулого року, а ціни на початку продажів перевищували минулорічні більш, ніж на третину.

Нагадаємо, відстежувати динаміку цін на фрукти та овочі  на ринку України, Польщі та Іспанії можна на цьому порталі у розділі “Аналітика”.

Найсвіжіша інформація про зміни цін на плодоовочевому ринку тепер для всіх бажаючих в каналі Telegram

info.shuvar.com

 


інші новини розділу

вхід у кабінет

Забули пароль?

Немає акаунту?

зареєструватись

РЕЄСТРАЦІЯ