Зателефонуйте нам

+38 (032) 295-36-36+38 (096) 532-10-78
Замовити

Ваша заявка успішно прийнята!

Очікуйте дзвінок оператора.

Якість проти ціни: чому населення програє магазинам на ринку зелені?

Новини галузі

Споживання зелені є найбільшим саме влітку. Втім, як раз цей період є найскладнішим для професійних продавців. Причина – потужна конкуренція між гравцями на ринку. Найзапекліша боротьба розгортається між професійними продавцями та населенням. Якість і широкий асортимент – головні переваги професіоналів в цьому сегменті.

«Люди самостійно вирощують зелень та можуть її продавати з весни по осінь включно. Відповідно, пропозиція на ринку збільшується. Проте гуртові клієнти не купують зелень від населення, вони здебільшого орієнтовані на наш асортимент.

1

Справа в тому, що зелень – це дуже специфічний товар із обмеженим терміном реалізації. Умови вирощування, збирання і логістики закладають фундамент в товарний вигляд і термін «життя» зелені впродовж реалізації. Наприклад, зелень, яку виростили в професійних теплицях Мелітополя зберігає свою якість протягом тижня, а зелень від населення «вмирає» протягом однієї доби», - розповідає пані Ліда Іванчин, власниця магазину зелені на ринку «Шувар». - Найбільш популярна зелень влітку - це м’ята, яку заклади купують для коктейлів «Мохіто».

Також до ТОП-5 найбільш затребуваних позицій входить салат «Айсберг», кріп, петрушка та зелена цибуля.

65450460_688652898247344_2035427517455663104_n

«Наші клієнти завжди віддають перевагу якості, навіть якщо ціни на таку продукцію є відносно високі. Припустимо, влітку на ринку населення багато пропонує салат «Айсберг», але заклади громадського харчування здебільшого купують імпортний «Айсберг», він може зберігатись до двох тижнів»,- каже пані Ліда.

Де шукати? Магазин №69 «Fresh Mix», термінал «Овочі та фрукти», гуртовий ринок «Шувар».


інші новини розділу

вхід у кабінет

Забули пароль?

Немає акаунту?

зареєструватись

РЕЄСТРАЦІЯ