Зателефонуйте нам

+38 (032) 295-36-36+38 (096) 532-10-78
Замовити

Ваша заявка успішно прийнята!

Очікуйте дзвінок оператора.

Світові ціни на м`ясо: у вересні подорожчали лише яловичина та баранина

Новини галузі

Глобальний Індекс цін на м’ясо від Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН (ФАО) у вересні становив 181,5 пункту, що на 0,8% (1,4 пункту) більше, порівняно з показниками за серпень. Таким чином, помірне зростання цін, що почалось з лютого 2019 року, продовжилось і восени.

У вересні ціни на м’ясо овець та великої рогатої худоби продовжували зростати. Висхідний рух спричинило збільшення попиту, особливо з Китаю. Баранина і яловичина дорожчали, незважаючи на підвищену доступність експорту з країн Океанії.

Свинина, навпаки, подешевшала. Хоча ціни на свиняче м’ясо в Китаї протягом вересня, як і впродовж попередніх місяців, залишалися на високому рівні, ціни на інших міжнародних ринках мали тенденцію до зниження, зокрема, через збільшення поставок у Європі.

В Україні ж, після подешевшання у вересні, на початку жовтня відбулася різка зміна тенденцій – за тиждень ціни підвищились більш, ніж на 3 грн за кілограм.

Глобальні котирування цін на м’ясо птиці минулого місяця залишалися стабільними, оскільки попит і пропозиція виглядали доволі збалансовано.

Meat-Inform


інші новини розділу

вхід у кабінет

Забули пароль?

Немає акаунту?

зареєструватись

РЕЄСТРАЦІЯ