Зателефонуйте нам

+38 (032) 295-36-36+38 (096) 532-10-78
Замовити

Ваша заявка успішно прийнята!

Очікуйте дзвінок оператора.

Україна прискорить темпи виробництва курятини на 10% у 2020 році, - Милованов

Новини галузі

У 2020 році Україна стане світовим лідером за темпом зростання виробництва курятини. Таку думку на своїй сторінці в Facebook висловив міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тимофій Милованов, повідомляє Agronews.

«За прогнозами аналітичного агентства Index Mundi світовим лідером за темпами зростання виробництва м’яса птиці 2020 році стане наша країна. За їх розрахунками, темп зростання виробництва курятини за рік зросте на 8,61%. Таким чином, загальна кількість продукції становитиме 1,45 млн т», – написав він.

Тимофій Милованов нагадав, що Україна залишаэться у ТОПі країн-експортерів продукції АПК. «Ми є найбільшим експортером олії, займаємо другу позицію у світі по експорту ячменя, четверте – по кукурудзі. Входимо у десятку по пшениці, вершковому маслу, насінню олійних. По мясу птиці – займаємо сьоме місце», – зазначив він і повідомив, що на слуханнях в аграрному парламентському комітеті 13 лютого 2020 року уряд більш детально проінформує народних депутатів про стан експорту в АПК та динаміку розвитку агросектору.

Джерело: https://agronews.ua/


інші новини розділу

вхід у кабінет

Забули пароль?

Немає акаунту?

зареєструватись

РЕЄСТРАЦІЯ