Зателефонуйте нам

+38 (032) 295-36-36+38 (096) 532-10-78
Замовити

Ваша заявка успішно прийнята!

Очікуйте дзвінок оператора.

Українські фермери почнуть збирати ранню картоплю на початку квітня!

Новини галузі

Перша рання картопля від українських фермерів на ринку з’явиться вже у першій половині квітня, якщо весна не буде екстремально холодною. За попередніми прогнозами трейдерів особливістю цього сезону буде не тільки ранній старт - пропозиція першої картоплі значно збільшиться у порівнянні із останніми роками.

Як стало відомо «Інфо-Шувар», у цьому році виробники Закарпаття та Півдня збільшили площі під ранньою картоплею. Фермери розраховуючи продавати врожай за рекордно високою ціною з огляду на прогноз дефіциту пропозиції «старої» картоплі в кінці сезону. Першу картоплю українські фермери почали садити в теплиці ще у січні.

За даними «Інфо-Шувар» у 2019 році сезон української ранньої картоплі «відкрився» в кінці квітня ціною 30-35 грн/кг, а в середині травня ранню картоплю продавали по 15-19 грн/кг.

Про те, як навчитись отримувати гарантований заробіток на картоплі в умовах швидкого падіння ціни, провідні фахівці плодоовочевої торгівлі розкажуть під під час конференції. Подія відбудеться 19 березня 2020 року на території ОРСП «Шувар» у Львові.

Організатори події: ОРСП»Шувар», Проект USAID «Підтримка аграрного і сільського розвитку», Департамент агропромислового розвитку Львівської ОДА. Участь для виробників та трейдерів бескоштован за умов попередньої реєстрації. Кількість учасників обмежена!

Зареєструватись на конференцію можна за посиланням : https://cutt.ly/nrNtV5r


інші новини розділу

вхід у кабінет

Забули пароль?

Немає акаунту?

зареєструватись

РЕЄСТРАЦІЯ