Зателефонуйте нам

+38 (032) 295-36-36+38 (096) 532-10-78
Замовити

Ваша заявка успішно прийнята!

Очікуйте дзвінок оператора.

`Шувар` дбає про продовольчу безпеку в період карантину

Блог

Всеукраїнська організація охорони здоров’я (ВООЗ) стверджує, що тестування – найкращий спосіб виявлення коронавірусної хвороби на ранньому етапі і перешкоджання її поширення, що є найважливішим в уникненні важких наслідків епідемії.

На даний момент кількість тестувань в Україні є однією з найнижчих у Європі. Але на державному рівні зараз робиться все можливе, щоби різко наростити їх. То ж важливо на цьому етапі, щоби на допомогу владі прийшли і приватні компанії, які можуть організувати самостійне проведення тестування.

Саме це ми вирішили впровадити у нас на «Шуварі», адже відчуваємо себе відповідальними за продуктову безпеку не лише Львова, а й усього західного регіону України. І минулого тижня, врешті, отримали першу партію експрес-тестів, які були закуплені у Китаї, спільно з ІТ-кластером. У нас є домовленість про закупівлю 5 тисяч експрес-тестів, які мають надходити партіями по 1 тис. штук у тиждень.

До проведення тестування ми вирішили підійти комплексно і провести повну діагностику людей цілого ланцюжка, який відповідає за постачання продуктів від ринку «Шувар» до продуктової крамниці наших клієнтів. Зараз ми проводимо тестування персоналу ТГ «Шувар», потім усіх наших підприємців, а далі – наших клієнтів з невеликих продовольчих магазинів, які самостійно не можуть цього забезпечити для себе. Адже працівники торгівлі зараз можна сказати на передовій. Вони належать до представників критичної інфраструктури і обслуговують величезну кількістю людей, частина з яких можуть бути носіями інфекції.

Одна справа захистити їх і забезпечити те, щоби покупці були в масках, а інша – проводити постійні тестування, щоби уникнути розповсюдження вірусу через об’єкти торгівлі. Адже, потенційно, продавець може стати суперпоширювачем коронавірусу.

Для належного проведення процедур, укладено угоду з Четвертою міською поліклінікою, персонал якої здатний забезпечити до 60 тестувань в день. Ми плануємо впродовж карантину проводити тестування усіх працівників, підприємців та клієнтів. І коли буде продіагностовано всіх, тоді, у разі потреби, розпочнемо повторну процедуру.

Станом на вівторок протестовано 135 осіб: у шести  виявили підозру, з них ПЛР діагностикою, наразі, підтверджено коронавірусну хворобу лише у одного працівника. Таким чином усі протестовані можуть бути спокійні за своє здоров’я, а один інфікований буде ізольований, отримає належний медичний супровід та не буде носієм інфекції.

Ми вже побачили ефективність нашого методу і зараз закликаємо інші торгові мережі долучитись до тестування свого персоналу. Адже таким чином ви допомагаєте своїм працівникам, клієнтам, які можуть безпечно купувати у вас, та державі з тим, щоби якнайскоріше побороти епідемію.

У складні часи завжди є небезпека дефіциту харчів та голоду. Тому ми бачимо своїм завданням зробити все для того, щоби продуктів було вдосталь, їх можна було б купити безпечно та за розумною ціною. І я особисто вважаю, що масове тестування та продуктова безпека стануть запорукою максимально швидкого подолання епідемії коронавірусу.


інші новини розділу

вхід у кабінет

Забули пароль?

Немає акаунту?

зареєструватись

РЕЄСТРАЦІЯ