Зателефонуйте нам

+38 (032) 295-36-36+38 (096) 532-10-78
Замовити

Ваша заявка успішно прийнята!

Очікуйте дзвінок оператора.

Виробничий хаб `Продуктовня` запрошує до співпраці!

Новини компанії

Вперше в Україні у Львові група компаній «Шувар» об'єднала  локальних крафтових виробників у виробничий хаб «Продуктовня», що відповідає міжнародним та національним стандартам безпеки і якості харчових продуктів.

1 травня  була випущена перша партія продукції ТМ «Продуктовня» на території оптового ринку «Шувар». Відтепер споживачі не турбуватимуться в яких умовах майстри виготовили натуральні сиров’ялені ковбаси, джеми, соуси та молочну продукцію. 

«Ідея «Продуктовні» – забрати "з вулиці" досвідчених виробників якісної продукції, які горять своєю справою, але не мають належних умов, - каже засновник групи компаній «Шувар» Роман Федишин. - Цей проект - погляд на десять років у майбутнє. На території ринку “Шувар” ми консолідуємо закупку сировини, виробництво та продаж. Закладаємо фундамент індустріального виробничого парку продуктів харчування».

«У «Продуктовні» ми зібрали молодих та перспективних виробників, які живуть своєю справою та є її двигуном, - каже директор ТОВ “Продуктовня” Олексій Житкевич. - Дослідження показують, що споживач усе частіше віддає перевагу малим виробникам. Великі працюють передусім на кількість, а крафтові – на якість. До прикладу, існує мало молочних ферм аби отримати якісне молоко у великих об’ємах. Тому масові виробництва використовують сухе молоко. А крафтовим вистачає сировини від однієї ферми».

Ми вже запустили 4 виробництва, на черзі декілька нових. Для продажу даної продукції ми відкриваємо точки продажу на ринку «Шувар», а надалі і в інших місцях Львова.

Отже, ми шукаємо молодих та ініціативних людей, які мріють про власний бізнес на умовах продуктової франшизи. Ми допоможемо Вам стати успішними бізнесменами.

Наша пропозиція:

  1. Роздрібна торгова точка для торгівлі продуктами виробленими у Продуктовні, та знаходитися в  галереї терміналу «М'ясо та копченості» на Шуварі, зі сформованим клієнтським потоком.
  2. Ми надамо торгове місце на пільгових умовах, навчимо професійно продавати.
  3. Ми забезпечимо обіговими коштами для запуску торгівлі.
  4. Ми готові стати партнером, котрий  безкоштовно надасть юридичний, фінансовий, кадровий супровід для становлення Вашого бізнесу.

Ми пишаємося своїм досвідом реалізації аналогічного проекту у 2012 році, в якому виросли успішні підприємці.

Якщо Вас зацікавила наша пропозиція - зголошуйтесть local.strategy@gmail.com +380503833054


інші новини розділу

вхід у кабінет

Забули пароль?

Немає акаунту?

зареєструватись

РЕЄСТРАЦІЯ