Зателефонуйте нам

+38 (032) 295-36-36+38 (096) 532-10-78
Замовити

Ваша заявка успішно прийнята!

Очікуйте дзвінок оператора.

20 страв з риби у закладі нового формату (ВІДЕО)

Новини компанії

Якщо ви буваєте на «Шуварі», то знаєте, що у нас багато закладів, де можна смачно поїсти, проте чогось не вистачало. Відтепер ситуацію виправлено – знайомтесь, «Швидка рибка»!

Бургер з диким лососем, багет з філе скумбрії, мідії з вершками, креветки, кільця кальмарів, супи.. Наразі у меню близько 20 страв з риби, а також гарніри, сніданки, холодні та гарячі напої.

Кілька слів про формат закладу від засновників:

«Швидка рибка» - це фаст-фуд, проте це не означає, що це шкідлива їжа, як багато хто вважає. Це означає, що клієнт отримає свою страву протягом 2-3 хв від замовлення. Насправді, процес приготування деяких страв може займати до 3-х діб, зокрема, розробка страви, маринування інгредієнтів тощо.

Риба зараз стає все більш популярною, люди частіше готові обрати замість тваринного м’яса рибу. Ми хочемо підтримати цю тенденцію та показати, що страви з риби найвищої якості можуть бути доступні, як за ціною, так і за форматом.

Вирішили відкрити наш заклад саме на «Шуварі», адже тут є щоденний доступ до свіжої риби та морепродуктів у великому асортименті».

«Швидка рибка» розташовується на фасаді рибного терміналу, ви точно її не пропустите. Будете на закупах, заходьте та відкрийте для себе рибні страви з нового боку!

 


інші новини розділу

вхід у кабінет

Забули пароль?

Немає акаунту?

зареєструватись

РЕЄСТРАЦІЯ