Зателефонуйте нам

+38 (032) 295-36-36+38 (096) 532-10-78
Замовити

Ваша заявка успішно прийнята!

Очікуйте дзвінок оператора.

Овочеві плантації в ЄС страждають через посуху

Новини галузі

Європейські виробники консервованих, заморожених і сушених овочів дуже стурбовані можливим дефіцитом сировини в основних  країнах-виробниках через посушливу погоду у цьому сезоні.

Виробники Іспанії відзначили, що врожай серйозно постраждав через відсутність опадів. Серйозну проблему нестачі води зумовив недостатній обсяг водних резервів,оскільки 16 водойм Іспанії на даний момент забезпечують 59,4% від загальних водних ресурсів країни.

Відсутність опадів шкідливо вплинула на сільськогосподарські культури у багатьох районах Європи, а також негативно відбилася на важливих посівних площах під овочі в Бельгії та Італії, а також в деяких регіонах Франції. Виняткова посуха спонукала державні органи до впровадження заходів щодо обмеження подачі води.

Незважаючи на те, що занадто рано оцінювати і прогнозувати подальші втрати літніх овочевих культур, європейські переробники сильно стурбовані поточними метеорологічними умовами і прогнозом погоди на майбутній період, тому що наслідки можуть бути дуже серйозними.

 www.freshplaza.com


інші новини розділу

вхід у кабінет

Забули пароль?

Немає акаунту?

зареєструватись

РЕЄСТРАЦІЯ