Зателефонуйте нам

+38 (032) 295-36-36+38 (096) 532-10-78
Замовити

Ваша заявка успішно прийнята!

Очікуйте дзвінок оператора.

В Україні обвалились ціни на томати

Новини галузі

З початку тижня, на найбільших гуртових ринках країни спостерігається різке зниження ціни на томати.

Так, за даними моніторингу «Інфо-Шувар», станом на сьогодні, на найбільших гуртових ринках країни ціна на томат знизилась у 1.5-3 рази, у порівнянні із минулим тижнем, і коливається зараз в діапазоні 2-17 грн/кг (0,07-0,56 EUR/кг) . Найбільш помітне  зниження ціни, в порівнянні з минулим тижнем, було зафіксоване на ринку «Нежданий» в Херсонській області, томат тут подешевшав більш ніж в 3 рази, сьогодні, на «Нежданному» його вже можна купити по 2-3 грн/кг (0,07-0,1 EUR/кг).  На РСП «Шувар», найбільшому гуртовому ринку Західного регіону, томат, станом на сьогодні, вже пропонується за ціною 7-10 грн/кг (0,23-0,33 EUR/кг ), тобто ціни за тиждень тут впали майже в 2 рази. Найдорожчий томат сьогодні пропонують на торгових майданчиках ринку «Столичний» у місті Києві, де ціни поки не поспішають знижуватись і тримаються на рівні 12-17 грн/кг (0,4-0,56 EUR/кг ).

Як вже повідомлялось раніше, зниження ціни на томати на початку серпня - це досить стандартна ситуація оскільки, саме в цей період, на внутрішньому ринку спостерігається суттєве збільшення пропозиції ґрунтових томатів.

Аналітики «Інфо-Шувар» зазначають, що станом вже на другу половину липня, ціни на український томат були зафіксовані на рекордно високому рівні. Саме тому падіння ціни що спостерігається зараз є настільки відчутним.

info.shuvar.com


інші новини розділу

вхід у кабінет

Забули пароль?

Немає акаунту?

зареєструватись

РЕЄСТРАЦІЯ