Зателефонуйте нам

+38 (032) 295-36-36+38 (096) 532-10-78
Замовити

Ваша заявка успішно прийнята!

Очікуйте дзвінок оператора.

Ціни на український редис після свят впали в 1,5 рази

Новини галузі

Ціни на український редис за перші кілька днів після Великодня знизились по всій території країни. Напередодні свят попит на редис суттєво збільшився, особливо на фоні досить високих цін на інші тепличні овочі. В минулу п’ятницю на гуртових ринках країни редис подекуди пропонувався по 16-17 грн/пучок (0,5-0,53 EUR). Сьогодні, зі слів продавців, тиск на ціни суттєво посилився, на ринок вийшли виробники Південних областей та Закарпаття, тому пропозиція зростає досить швидко і рівномірно по всій території країни. Для прикладу, на найбільшому в Західній Україні гуртовому ринку ОРСП «Шувар» у Львові редис сьогодні коштує 10-11 грн/пучок (0,31-0,34 EUR), тобто на 50-60% дешевше, ніж на передодні свят. Також, на ринку вже з’явився редис без бадилля, на ринку Копані в Херсонській області він коштує 30-35 грн/кг (0,93-1,09 EUR), в Західному регіоні на ринку «Шувар» у Львові такий редис пропонується по 25-30 грн/кг (0,7-0,93 EUR).

Фактично, сьогодні ціни на редис вже досягли рівня ціни в минулому році, до цього редис коштував помітно дорожче. В минулому році головний обвал ціни на ринку редису стався ще в останні дні березня.

Нагадаємо,спостерігати за зміною цін на редис та інші види овочів, а також фруктів і ягід. Можна на цьому порталі в рубриці «Аналітика». Сервіс дозволяє:

  • Порівнювати динаміку в поточному та попередньому році
  • Порівнювати ціни на гуртових ринках України , Польщі і навіть Іспанії
  • Спостерігати динаміку змін цін в гривні та Євро

info.shuvar.com


інші новини розділу

вхід у кабінет

Забули пароль?

Немає акаунту?

зареєструватись

РЕЄСТРАЦІЯ