Зателефонуйте нам

+38 (032) 295-36-36+38 (096) 532-10-78
Замовити

Ваша заявка успішно прийнята!

Очікуйте дзвінок оператора.

KABANOSY – новинка у терміналі "Ковбаси та копченості"

Новини компанії

Нещодавно компанія «Дмитрук», що вже багато років є постійним постачальником м'ясо-ковбасних виробів на торгові майданчики ринку «Шувар», запропонувала новинку. У компанії запевняють: «Цей продукт поєднав у собі усе краще від МКВ та пакованих снекових виробів – ідеальний «ковбаснек», як він є – він поживний, і «зручний».

«Що це? KABANOSY – наш український продукт, що виготовляється за особливою технологією EXTRA СУШКА. Це робить продукт нечутливим до температурних режимів, а відповідно дозволяє йому зайняти полицю, а не холодильну вітрину. При цьому термін придатності KABANOSY становить 60 діб, що робить продукт ідеальним рішенням для подорожей, відпочинку, швидкого перекусу. Відсутність у ньому агресивних консервантів, глутамату, глютену, барвників та фосфатів робить його абсолютно безпечним для дітей, тому це той продукт, що все частіше можна побачити в руках у школярів, що повертаються з навчання, і студентів з хронічною нестачею часу. І батьки цілком лояльно ставляться до цього, бо порівнювати його зі шкідливими чипсами чи сухариками навіть недоречно. На сьогодні лінійка KABANOSY складається з чотирьох «смаків»: Originale (з добірної свинини), Delicate (з ніжної курятини), Cheese (з ніжної курятини та твердого сиру) та Chili (з добірної свинини та червоного перцю)», - розповідають у прес-службі компанії. 

kabanosy_packing

Продукт можна знайти у понад 10 магазинах терміналу «Ковбаси та копченості» ринку «Шувар». Так само, як і більше 35 позицій традиційних ковбас торгової марки «М’ясний хутір», що також входить у портфель торгових марок компанії «Дмитрук». Серед асортименту «М’ясного хутора» цього місяця з’являться новинки: ковбаса варена «Екстра» та дубль-позиція добре відомих сосисок «Елітні» в меншому розмірі батончика – «Елітні Міні». Загалом компанія вводить нові позиції асортименту чи не щомісяця, тож на відвідувачів ринку «Шувар» очікує ще чимало цікавого.

 Завітайте до терміналу "Ковбаси та копченості", щоб придбати смачні новинки! Чекаємо на #ЗакупиНаШуварі!

 

 


інші новини розділу

вхід у кабінет

Забули пароль?

Немає акаунту?

зареєструватись

РЕЄСТРАЦІЯ