Зателефонуйте нам

+38 (032) 295-36-36+38 (096) 532-10-78
Замовити

Ваша заявка успішно прийнята!

Очікуйте дзвінок оператора.

Завітайте на #СвятоГосподаря!

Новини компанії

22 вересня 2018 р. відбудеться Другий Фестиваль «Кращий господар Львівщини 2018». Він пройде на оптовому ринку «Шувар» (м. Львів вул. Хуторівка, 4-Б) за ініціативи Департаменту агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації. На Вас чекають конкурси, ярмарок українських продуктів і food zone.

У програмі фестивалю визначатиметься кращий господар Львівщини серед фермерських і серед селянських господарств та кооперативів, планується проведення різноманітних конкурсів (перегони равликів, зважування птиці на око, доїння кіз, спортивні естафети та інші конкурси), виступи творчих колективів, розваги тощо. Можна буде посмакувати улюбленими стравами та напоями, які виготовлені з українських продуктів.

У межах Фестивалю діятиме ярмарок, де можна буде придбати якісну продукцію і тим самим підтримати українського виробника цікавих товарів. Серед представлених брендів будуть: “Еко газда”, “Соломея”, “Карпатський водограй”, “ПравДиво МЕД”, “Галицький пекар”, “Своїм”, “Лада органік”, “Дідо”, “Зерновита”, “Баша Кухня”, “Мукко”, “Де Ель” та інші.

В асортименті ярмарку — фермерські сири та молочні продукти; домашні ковбаси, паштети, копченості; українські устриці, хліб і випічка; різноманітні соуси, конфітюри та джеми; шоколад, мед, десерти і солодощі, крафтове пиво тощо.

Всього за 2 хвилини перегляньте, як пройшло #СвятоГосподаря минулого року: https://goo.gl/BZPKzU
Запрошуємо Вас приєднатися й цьогоріч!


інші новини розділу

вхід у кабінет

Забули пароль?

Немає акаунту?

зареєструватись

РЕЄСТРАЦІЯ