Зателефонуйте нам

+38 (032) 295-36-36+38 (096) 532-10-78
Замовити

Ваша заявка успішно прийнята!

Очікуйте дзвінок оператора.

Львівська “Галичанка” у Польщі зіграє на меморіалі Анджея Ковальчика

Новини спорту

14-15 грудня 2018 року львівська «Галичанка» у Кельце (Польща) змагатиметься на меморіалі Анджея Ковальчика. Анджей Ковальчик упродовж багатьох років був спортивним журналістом місцевого радіо «Кельце», він відійшов у засвіти 1997 року.

Суперничатимуть чемпіонки України з двома польськими командами – Корона гандбол Кельце (Korona handball Kielce) та МКС Пьотроковія (MKS Piotrokovia  Piotrków Trybunalski).

Цієї п’ятниці о 14 годині підопічні Василя Козара зіграють з МКС Пьотроковія, а у суботу, о 12 год. – з господарями турніру – командою Корона гандбол Кельце.

Нагадаємо, що “Галичанка” й торік брала участь у цьому турнірі.  Тоді львів’янки посіли друге місце. “Галичанка” перемогла “Корону” з рахунком 36:32 , але поступилася Пьотроковії.  З командою Пьотроковія у львів’янок була дуже завзята боротьба.  Перший тайм українки залишили за собою – 18:15, але перевагу не втримали й основний час матчу закінчився нічиєю – 30:30. Згідно  з правилами для визначення переможця призначалася серія пенальті (по п’ять кидків для кожної команди).  Удача була на боці польок: вони влучно пробили всі п’ять штрафних,  на рахунку ж львів’янок – три забитих з пенальті. У підсумку перемогу святкувала Пьотроковія  з рахунком 35:33. Отож, однією з інтриг цьогорічного меморіалу стане результат матчу між цими командами.

Додамо, що в межах турніру відбудуться також дві товариські зустрічі – юніорська “Галичанка” , сформована з гандболісток ЛУФК (Львівського училища фізичної культури), зіграє з другою командою Корони гандбол Кельце.


інші новини розділу

вхід у кабінет

Забули пароль?

Немає акаунту?

зареєструватись

РЕЄСТРАЦІЯ