Зателефонуйте нам

+38 (032) 295-36-36+38 (096) 532-10-78
Замовити

Ваша заявка успішно прийнята!

Очікуйте дзвінок оператора.

"ДІДО" – домашня їжа, яка створюється на ваших очах

Новини компанії

У магазині «ДІДО» на оптовому ринку «Шувар» є виключно натуральна та корисна продукція. Ця торгова марка впевнено тримає лідерство на ринку протягом 5 років. На сьогодні вона співпрацює з близько 90 фермерами на постійній основі. «ДІДО» має свій цех розробки м'яса і цех борошняних виробів, де можна спостерігати за процесом ліпки вареників і пельменів із різноманітними начинками.

Цех борошняних виробів — відкрите виробництво в магазині, де є широкий асортимент продукції ручної роботи. Ви можете придбати вареники з картоплею, сиром, м’ясом, чорницями та вишнями, вареники з житнього борошна, пироги з капустою, пельмені з м’ясом та птицею, а також чебуреки та хінкалі. Все це виготовляється вправними майстринями безпосередньо на ваших очах. Наприклад, попит мають вареники ручної роботи з мішаною бринзою. Бринза для вареників отримується з молока овець і корів, яких випасають на екологічно чистих луках Прикарпаття.

«ДІДО» забезпечує свіжість і високу якість свіжомороженої продукції. Це можливо завдяки тому, що її щоденно виготовляють із використанням професійного тістоміса та камери шокової заморозки. Завітайте до магазину "Дідо" і переконайтеся, що все по-домашньому: чисто, охайно та смачно.

Чекаємо на #ЗакупиНаШуварі!


інші новини розділу

вхід у кабінет

Забули пароль?

Немає акаунту?

зареєструватись

РЕЄСТРАЦІЯ