Зателефонуйте нам

+38 (032) 295-36-36+38 (096) 532-10-78
Замовити

Ваша заявка успішно прийнята!

Очікуйте дзвінок оператора.

`Борщ` знов став дешевим: як змінилися ціни на українські овочі в порівнянні з минулим роком?

Новини галузі

     Ціни на ранні овочі «борщового набору» продовжують знижуватися. Деякі позиції дешевшають повільно, а по деяких спостерігається справжній обвал цін. Але найцікавішим є те що в літній період більшість складових "борщу" входить з цінами, які вже є нижчими, ніж рік тому.
      Про це повідомляють фахівці «Інфо-Шувар», проаналізувавши динаміку цін на найбільшому в Західному регіоні України гуртовому ринку ОРСП «Шувар».
    Згідно наданої інформації, рекордсменом за зниженням ціни, в порівнянні з минулим роком, стала рання білоголова капуста, вона сьогодні коштує на 40% дешевше, ніж рік тому. На другому місці опинилася картопля, її вартість за рік просіла на 25%. Третьою, за зниженням ціни, стала морква, сьогодні вона коштує на 17% дешевше, ніж в кінці травня 2018 року.
    Буряк та цибуля стали вийнятками в цьому році, ціни на ці позиції теж знижуються, але все одно залишаються вищими, ніж рік тому.

Нагадаємо, відстежувати динаміку цін на фрукти та овочі  на ринку України, Польщі та Іспанії можна на цьому порталі у розділі “Аналітика”.

Найсвіжіша інформація про зміни цін на плодоовочевому ринку тепер для всіх бажаючих в каналі Telegram

info.shuvar.com

31 травня 2019


інші новини розділу

вхід у кабінет

Забули пароль?

Немає акаунту?

зареєструватись

РЕЄСТРАЦІЯ