Зателефонуйте нам

+38 (032) 295-36-36+38 (096) 532-10-78
Замовити

Ваша заявка успішно прийнята!

Очікуйте дзвінок оператора.

В Україні подорожчала лохина

Новини галузі

  Ціни на  лохину в Україні за тиждень зросли майже не 20%. Подорожчення ягоди стало несподіванкою для споживачів, сезон тільки почав набирати обертів.

      Весь минулий тиждень пропозиція ягоди на вітчизняних ринках зростала, а ціни, відповідно знижувались. В тім на цьому тижні погода внесла свої корективи в звичайний сценарій подій на ринку. В господарствах  Західної України- головного виробничого регіону– визрівання ягоди через холодну погоду уповільнилось , а дощі заважають збирати врожай. Продавці на гуртових ринках ще від початку тижня помітили , що попит на лохину став вищим за її пропозицію і почали піднімати ціни. Згідно даних «Інфо-Шувар», сьогодні  на найбільшому в Західній Україні гуртовому ринку ОРСП «Шувар» лохина пропонується по  140-160 грн/кг (4.6-5.3 EUR/кг) і це майже  відповідає рівню цін минулого року.  Для порівняння ,  в кінці минулого тижня ціни на лохину на гуртових ринках знизились  до 110-130 грн/кг (3.6-4.3 EUR/кг).

    Згідно даних «Інфо-Шувар» в попередні три сезони найнижча ціна на лохину в Україні фіксувалась в кінці липня.

 Нагадаємо, відстежувати динаміку цін на лохину та  інші офрукти та ягоди на ринку України, Польщі та Іспанії можна на цьому порталі у розділі “Аналітика”.

   Найсвіжіша інформація про зміни цін на плодоовочевому ринку тепер для всіх бажаючих в каналі Telegram та групі Viber

  info.shuvar.com


інші новини розділу

вхід у кабінет

Забули пароль?

Немає акаунту?

зареєструватись

РЕЄСТРАЦІЯ