Зателефонуйте нам

+38 (032) 295-36-36+38 (096) 532-10-78
Замовити

Ваша заявка успішно прийнята!

Очікуйте дзвінок оператора.

Новорічна фруктова корзина в Україні за рік зросла на  10%

Новини галузі

Фруктова новорічна корзина  обійдеться українцям в 2019 році майже на 10% дорожче. Такі висновки зробили в департаменті «Аналітика» ОРСП «Шувар», порівнявши поточні ціни на популярні новорічні фрукти із цінами напередодні новорічних свят у 2018році.

«Зростання вартості фруктової корзини здебільшого пов’язане  із зростанням ціни на яблука та груші. Подорожчання цих фруктів не вдалось компенсувати просіданням ціни на виноград. А от  ціни на екзотичні фрукти та цитрусові майже не змінились , хоча трейдери і очікували їх зниження у зв’язку із укріпленням української гривні. Деякі позиції навіть подорожчали в межах 2-5%», - розповіла Тетяна Гетьман, керівник департаменту «Аналітика» ОРСП «Шувар».

Рекордсменом за зростанням ціни в кінці 2019 року можна вважати яблуко, його вартість за рік зросла в 1,7-2 рази. На другому місці опинилась груша, вона сьогодні коштує мінімум в 1,5 рази дорожче. Натомість ціни на столовий виноград знизились на 20-30%.

Переглянути рейтинг найбільш затребуваних фруктів на ОРСП «Шувар» станом на останню декаду грудня  можна за посиланням.  Інформацію підготовлено за даними опитування трейдерів та аналізу обсягів реалізації  продукції через інфраструктурні об’єкти «Шувару».

корзина

info.shuvar.com


інші новини розділу

вхід у кабінет

Забули пароль?

Немає акаунту?

зареєструватись

РЕЄСТРАЦІЯ